Keuzevrijheid

In Art Royale zien we je toekomstige thuis als een kunstwerk. De gevels als een sculptuur die we vormen naar jouw wensen. De plattegronden zijn hierbij als een canvas, in te delen naar wat jij nodig hebt.

Creëer je eigen droomvilla

Wij zien de plattegronden van de villa's in Art Royale als een canvas, in te delen naar wat jij nodig hebt.

Maar niet alleen de indeling is vrij indeelbaar, ook de volume opbouw van de stadsvilla’s zijn aan te passen naar jouw woonbehoeftes. Lees hieronder hoe jij in Art Royale je einge droomvilla kunt creëeren.

Volume opbouw

In de basis hebben de stadsvilla’s drie woonlagen. Afhankelijk van jouw behoefte aan extra ruimte kan je zelf de volume opbouw van jouw stadsvilla samenstellen. De begane grond en eerste verdieping beslaan de volledige woonlaag. Daarboven kunnen tot twee woonlagen toegepast worden, waarvan de bovenste woonlaag naar keuze volledig of terugspringend is.

Op deze manier ontstaat er voldoende ruimte om een geheel eigen woonprogramma vorm te geven. De erker groeit mee met het volume. Zo blijft het architectonisch ontwerp intact en vormen de opties een verrijking van het straatbeeld.

  • Basis begane grond en eerste verdieping volledige woonlaag

Plus keuze uit:
 

  • Tweede of derde verdieping terugspringend
  • Tweede of derde verdieping volledige woonlaag

Trapposities

De trappositie is heel bepalend voor de indeling van de woning. We bieden daarom maximale keuze voor de indeelbaarheid door twee verschillende trapposities aan te bieden:
 

  • Trap in het hart van de woning
  • Trap tegen de gevelwand van de woning

Indelingsvrijheid

Wil je werken aan huis, of wil je je woning graag delen met je ouders? Heb je veel slaapkamers nodig of kies je juist voor een open loftruimte? Of wil je wonen over twee woonlagen? Het palet aan keuzes is rijk in Art Royale! We helpen je graag bij die keuzes. Alle kopers kunnen straks individueel onder professionele begeleiding aan de slag om de indeling van hun woning vorm te geven.

Opties zij- en achtergevel
Ook kunnen er extra kozijnen worden toegevoegd binnen de daarvoor aangewezen posities. Hierdoor kan je de gevels aan laten sluiten op de door jouw gekozen indeling. Deze keuze zal onder onze professionele begeleiding plaatsvinden.

Afwerking van de woning

Uiteraard kan je straks ook bij de kopersbegeleider van de aannemer de afwerking van jouw woning kiezen. Van verplaatsen of toevoegen van extra elektra en lichtpunten tot andere binnendeuren. En voor de keuken en het sanitair en tegelwerk kan je naar de showroom om zelf uit te kiezen wat jij mooi vindt.

Buiten de woning

Je hebt niet alleen keuzevrijheid in de woning, maar ook buiten de woning. Van de standaard bloembakken in de gevel tot de riante achtertuin, georiënteerd op het zuiden; in Art Royale creëer je je persoonlijke oase! Samen met een specialist kan je het ontwerp van jouw ideale tuin laten maken. Hierin worden in ieder geval een schitterende boom en een tiental inheemse planten geplaatst, die je tuin meteen sfeer geven, én bijdragen aan het groene karakter van Art Royale. We hebben alvast samen met onze partner Gardenz wat leuke inspiratieontwerpen gemaakt voor jouw tuin. Bekijk deze hier!
 
Zo geniet je in Art Royale zorgeloos van alle voordelen van nieuwbouw, met optimale vrijheid om jouw droomhuis te creëren.

Optimale vrijheid om jouw droomhuis te creëren