Locatie

Je vindt Art Royale aan het Philipsdaalderhof, in de gezellige buurt Leeuwesteyn, aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Uitmuntend centraal

De ligging van Art Royale is uitmuntend, want het nieuwe Leidsche Rijn Centrum ligt op loopafstand en via de Dafne Schippersbrug fiets je in 10 minuten naar de sfeervolle Utrechtse binnenstad.

In Leidsche Rijn Centrum vind je alles wat je nodig hebt. Hier doe je de dagelijkse boodschappen, ga je lekker winkelen en geniet je van een hapje en een drankje.

Hotspots

Art Royale is omgeven door toffe hotspots.

Heb je zin in een feestje? Op hotspots zoals SOIA aan het strand van Oog in Al, het Cartesius en de Werkspoorkathedraal worden veel festivals en evenementen georganiseerd. Wil je lekker uiteten of een terrasje pakken, bezoek dan de gezellige binnenstad van Utrecht. En op zomerse dagen ga je bijvoorbeeld naar Bar & Bistro Op Zuid, om lekker te borrelen aan het water. Al deze plekken tref je op fietsafstand van Art Royale.

Je ontdekt de ligging van Art Royale op de locatiekaart verderop op deze pagina. Download via de button ook de kaart met hotspots!

Groen en bereikbaar

Art Royale is omgeven door groen. Op steenworp afstand ligt het Willem Alexanderpark, het park dat over de A2 heen loopt.

Maar ook Park de Hoge Weide, het Amaliapark en het Máximapark liggen dicht in de buurt. Hier kun je heerlijk sporten en fijn ontspannen.

Vanaf Art Royale rijd je met de auto binnen 5 minuten de A2 op. Doordat de snelweg ter hoogte van van Art Royale volledig getunneld is, ervaar je geen geluidshinder van het verkeer en is de bereikbaarheid een groot voordeel!

En met 5 minuten fietsen bereik je treinstation Leidsche Rijn. Of je fietst meteen naar Utrecht centraal. Zo ligt de rest van Nederland zowel met eigen als met openbaar vervoer aan je voeten.