Woningtypes

In Art Royale komen zeven statige en luxueuze stadsvilla’s vormgegeven in de rijke art deco stijl, met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal en een groenzone met bomen als achtertuin.

Rustig en groen wonen

Het Philipsdaalderhof is een rustige en autoluwe straat waar alleen bestemmingsverkeer zal komen. Elke villa krijgt twee privé-parkeerplaatsen op eigen erf. Vanuit de riante achtertuinen op het zuiden, met een diepte van circa 8 meter en een breedte variërend vanaf circa 11 meter tot bijna 18 meter, loop je zo direct in de groenzone met bomen, gelegen achter de villa’s. Vanaf de groenzone wandel je heerlijk verder langs de kade van het Amsterdam-Rijnkanaal.

Bekijk de situatietekening op deze pagina of download deze via onderstaande button.

Architectuur

De architectuur van de zeven stadsvilla’s zijn zeer rijk en luxe te noemen.

In de ontwerpen herken je een art deco stijl door de typerende geometrie en de ritmiek, uitgedragen in vorm en in structuur. Met prachtige bogen, statige erkers en bijzonder metselwerk zijn de stadsvilla’s een lust voor het oog.

Ontdek de stadsvilla's

Type Vrijstaande stadsvilla

De drie vrijstaande stadsvilla’s zijn oprecht ‘Royale’ te noemen.

Iedere vrijstaande stadsvilla is net even iets anders qua architectuur en indeling. Bouwnummers 01 en 02 hebben het meest stedelijke karakter.

Type Geschakelde stadsvilla

De vier geschakelde stadsvilla’s zijn gelegen in het midden van het Philipsdaalderhof.

De erkers lopen door tot aan de bovenste verdieping en zijn voorzien van een balkon. De bloembakken zijn geïntegreerd in de gevels.